Відбудеться майстер-клас «Застосування Story Maps ArcGIS в інформаційній роботі»

4-го лютого цього року спільно з Департаментом гуманітарного і соціального забезпечення Міністерства оборони України було проведено стратегічний комунікативний захід «Застосування АСУВ «Славутич» як ігрова платформа для підготовки і проведення командно-штабної гри «Кіберджура».

Візіком,  maps API, StoryMapsArcGIS,

Про це кореспонденту АрміяInform повідомив віцепрезидент Мережевої громадської організації «Міжнародна академія геоінформатики» Іван Галенко, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на АрміяInform.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Він запросив школярів – користувачів геоінформаційних систем – та членів Товариства сприяння обороні України до участі у майстер-класі “Застосування Story Maps ArcGIS в інформаційній роботі”, що відбудеться 11 березня о 15:00 і буде присвячений постатям Василя Стуса, Лесі Українки та Тараса Шевченка. Взяти участь у заході зможуть тільки зареєстровані учасники.

– 4-го лютого цього року спільно з Департаментом гуманітарного і соціального забезпечення Міністерства оборони України було проведено стратегічний комунікативний захід «Застосування АСУВ «Славутич» як ігрова платформа для підготовки і проведення командно-штабної гри «Кіберджура». Під час заходу учасники запропонували створювати історичні карти засобами Story Maps ArcGIS. Тому Міжнародною академією геоінформатики для учасників Глобального проєкту модернізації освіти у світі започатковані майстер-класи зі створення у географічних інформаційних системах тематичних історичних карт як для інтегрованих уроків, так і для інформаційного протиборства, – розповів Іван Галенко.

Він додав, що ігрові платформи «Кіберджури» створюються на основі АСУВ «Славутич», ІП «Дельта», СІМ JCATS, вебпорталі НКЦК РНБО України і мають бути частиною Національної інфраструктури геопросторових даних, яку в лютому цього року було презентовано Верховному Головнокомандувачу ЗС України.

Читайте також:

2021-03-10 13:21:19