Солотвинська ТГ планує створення інтерактивної карти

Панельна дискусія «Актуальні перспективи розвитку зеленого туризму у Солотвинській територіальній громаді» відбулася на базі ліцею села Яблуньки в рамках дискусійного майданчика «Стратегія Прикарпаття – 2050».

Візіком,  maps API, Солотвино, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на газету Галичина.

Нині тут напрацьовують низку програм і проєктів, спрямованих на розвиток туризму й підтримку підприємців, які планують займатися туристичною діяльністю. Скажімо, невдовзі в селі Богрівці впроваджуватимуть проєкт із популяризації історичної спадщини. Крім цього, Солотвинська селищна рада стала учасником проєкту «Перспективи сталого розвитку сільських територій» – а це модуль, орієнтований на поширення у громаді знань та навичок з надання послуг сільської гостинності та сільського туризму, йдеться у повідомленні.

Читайте також:

Крім того, в рамках реалізації одного з проектів заплановано формування уніфікованої бази даних про полеглих військових, створення інтерактивної карти, видання інформаційного буклету та брошури про оборонну лінію, впорядкування одного з найцікавіших дотів «Паламент», виготовлення і встановлення інформаційних таблиць, відновлення оборонної лінії часів Першої світової.

2021-08-02 13:40:33