На конференції Re:farm компанія Feodal прийшла з новою розробкою для аграріїв

На конференції Re:farm компанія Feodal прийшла з новою розробкою для аграріїв,а саме представила нову систему Feodal.FMS, яка забезпечує простоту і автоматизацію управління господарством.

Розробка дозволяє аналізувати такі показники, як рельєф поля, затоплюваність чи порівнювати витрати пального з плановою нормою.

Візіком, API Visicom, Re:farm,

Про це на конференції розповіли представники компанії Feodal Євгенія Швець та Володимр Бабій, Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на superagronom.com.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

За словами Євгенії Швець, NDVI не панацея, це тільки один спосіб аналізувати ваші поля. Експертка радить подивитись на свої поля через призму різних індексів: рослинність та поліпшена рослинність, водний стрес рослин, затоплюваність на полях та рельєф поля, але на основі радарного знімання, а не даних з гугл карт.

Рельєф поля має бути створений на основі радарної зйомки, а не даних з Google Maps. Тобто, якісний аналіз може бути тільки тоді, коли ви порівнюєте різні типи даних, а не користуєтесь лише одним, — зазначила ведучий маркетолог компанії Євгенія Швець.

Вона додала, що господарство може бути не готовим до пенетрометрів чи агрохімічного аналізу ґрунту. Але можна почати з супутникових індексів, які відкриють керівникові господарства більші можливості.

Керівник департаменту інтеграції Володимир Бабій відзначає, що моніторинг техніки, це не просто відображення місцерозташування техніки.

Алгоритми системи автоматично сформують всі роботи в полях і дадуть чітке розуміння про кількість зроблених гектарів, години роботи в полі та час простою в рамках виконання операцій. Встановлені витратоміри — система автоматично рахує використане пальне на роботу, яке відразу можна порівняти з плановою нормою, — зауважив він.

Керівник департаменту інтеграції додав, що більше не потрібно робити «багато техкарт» достатньо на одну культуру створити загальну карту та спланувати операції, техніку та ТМЦ.

Плануйте Технологічні карти поля в розрізі культур та технологій вирощування. Більше не потрібно робити «багато техкарт» Достатньо на одну культуру створити загальну карту та спланувати операції, техніку та ТМЦ. Ми «вміємо» та «навчимо» планувати всі витрати на культуру — акцентував Володимир Бабій.

Не потрібно системі казати яка техніка і куди поїде — вона і так це бачить. Не ви маєте говорити це системі, а система вам. Збирайте дані по факту, — зауважила Євгенія.

2023-02-20 14:26:42