Пневматичний розкидач дозволяє складати карти внесення добрив з точнішою нормою внесення

Німецька компанія Rauch представила пневматичний розкидач добрив Rauch Aero із системою точного дозування та розподілу.

Візіком,  maps API, Rauch Aero,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на traktorist.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Німецька розробка Rauch є більш точним пневматичним розкидачем із вбудованою системою точного розподілу та дозування добрив, йдеться у повідомленні.

  • Новий Rauch Aero 32.1 працює з винятковою точністю попри фізичні властивості добрив та умови навколишнього середовища (вітер, дощ, схили).
  • Агрегат дозволяє отримувати більшу врожайність при мінімальному використанні добрив.

Як зазначає виробник, властивості машини Rauch Aero 32.1 дають можливість застосування її у регенеративному (відновлювальному) рослинництві, ефективно висіваючи культури у «просвітах» та недостатньо гарних сходах культур, що вже ростуть.

Новий Aero 32.1 має бак об'ємом 1900 л й опційно може бути збільшений до 3200 л. Розподільник також встановлює стандарти в новій системі управління Isobus. Чотири секції стріли управляються вручну або дистанційно за допомогою системи Section-Control. Інноваційна технологія нових дозаторів з гідравлічним приводом MultiRate дозволяє отримувати окрему норму витрати для кожної з чотирьох секцій з частковою шириною захвату.

Це дозволяє складати карти внесення добрив з точнішою нормою внесення. Стріла сконструйована зі здатністю коливатися, що дозволяє використовувати це для компенсації нахилу. V-положення штанг полегшує змінювати колію на розворотній смузі й захищає штанги, - зазначається у повідомленні.

Спочатку виробник представить машини із шириною захвату 27 м та 30 м, пізніше будуть виготовлені розкидачі Rauch Aero з шириною захвату 18 м, 21 м та 24 м. В залежності від того, як проходитимуть розробки, графік передбачає обмежене виробництво в кінці 2021 р., а початок серійного планується на жовтень 2022 р.

Читайте також:

2021-01-26 12:10:19