Боги Карпат оселилися на карті Візікому: ТОП-10 "місць сили" гір

Цією картою ми розпочинаємо цикл картографічних нарисів під робочою версією “Сакральна географія України: місця сили і їх мешканці”.

Візіком, сакральна географія, боги Карпат, місця сили гір, місця сили Карпат, аномальні зони, мольфари, API Visicom, Visicom maps API, API картографічного сервісу,

Кілька років тому, маловідомий тоді і успішний зараз фантаст Володимир Єшкілєв презентував свою «Метафізику Карпат». Тоді ця, перша в історії України повноцінна розвідка священних місць карпатського краю поклала початок нової дослідницької дисципліни, зараз відомої як «сакральна географія».

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

У Єшкілєва з’явилися послідовники в інших регіонах України. Дослідники таємного згадали про існування Трахтемирова і Холодного яру в Наддніпрянщині; Хортиці з її жертовниками в Запоріжжі; Кам’яної могили у Приазов’ї тощо.

Але першими були ровесники зниклих богів — містичні Карпати. В них, за словами Єшкілєва, до цих пір живуть мольфари — спадкоємці зниклих жрецьких знань. Селами керують сповнені правічної Сили древні бабусі, а горами genius loki – «духи місць». Останні живуть межи скель і лісів, людей і тварин.

Карпати — одне з останніх місць України і Європи, в цілому, де збереглися живі магічні традиції. Це місце, де до цих пір живуть замасковані під сучасні релігійні образи боги наших предків. Де зустріти вовкулака легше ніж вовка, а окремі села, за свідченням Єшкілєва, обходять ромські табори.

Карпатські ліси дихають магією через систему невидимих для непосвяченого ока «місць сили». До них, як до церкви ходить місцева нежить і нечисть; від них заряджаються чаклуни і відьми; на них місячними ночами танцюють їх мешканці, яких називають «духами місць».

Де знаходяться карпатські «місця сили»?

Продивіться карту, прочитайте книжку, поспілкуйтеся з фахівцями. І їдьте першим потягом у гори, які чекають на тих, хто наважиться провалитися в ополонку таємного і виплисти з неї оновленим і повним нових знань ...

Читайте також:

2019-04-25 10:57:18