Plowman Craven представив систему огляду БПЛА, що допоможе перевіряти залізниці

Plowman Craven представив Vogel Freedom, геодезичну систему БПЛА, призначену для обстеження залізничної інфраструктури. Vogel Freedom — це рішення рівня геодезії, яке досліджує треки без фізичного доступу.

Новинка в галузі, це рішення використовує унікальний IP Plowman Craven і пропонує такі переваги, як ефективність, безпека та стійкість, зберігаючи провідну в своєму класі точність зйомки Vogel Band.

Візіком,  maps API, Plowman Craven, БПЛА,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на gim-international.com.

Vogel Freedom на 20% швидший, на 30% дешевший і має на 85% менше викидів вуглекислого газу, ніж традиційні методи дослідження.

Це скорочує час і витрати, пов’язані з критично важливим для безпеки персоналом, у тому числі за рахунок зменшення кількості робочих годин і дозволу на роботу протягом дня.

Система дозволяє комплексно обстежити навіть найжвавіші та важкодоступні місця з робочої висоти 35 метрів. Вона фіксує аерофотознімки цілого об’єкта за допомогою передової платформи безпілотного літального апарату (БПЛА або «дрона») і 100-мегапіксельної камери разом із постобробленими кінематичними спостереженнями GNSS і точною інформацією інерційних вимірювань.

2023-04-18 13:41:07