На карті росії відсутні новоокуповані території

Окупанти на тимчасово захоплених територіях проводили свої жалюгідні псевдореферендуми, за фейковими результатами яких проголосили анексію одразу 4 українських областей.

Візіком, API Visicom, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на patrioty.org.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Тільки от навіть сайт Кремля, вочевидь, в цей абсурд не дуже вірить. Тобто навіть Росія не вірить у ті свої псевдореферендуми, а більше вірить у ЗСУ. Тому для того, аби було потрібно менше виправляти на карті, її вирішили не змінювати. Такою є карта Росії на офіційному сайті Кремля, зазначають Патріоти України, йдеться у повідомленні.

Що там з картою на сайті Кремля

Найперше роз'яснимо один момент – і в Криму, і в Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях референдуми однаково фальшиві й абсолютно незаконні. Просто в 2014 році Росія, будемо відвертими, почувалася в рази впевненіше, ніж зараз. Про це свідчить бодай той факт, що незаконно окупований Крим на карті Росії з'явився через лічені дні після оголошення анексії.

30 вересня у Кремлі влаштували помпезне свято на честь оголошення анексії одразу 4 областей України, поки російська армія зазнавала поразки під Лиманом. За майже півтора місяця в адміністрації диктатора Путіна, нові окуповані території не внесли. І правильно зробили, а то б довелося тепер видаляти з карти Херсон, а потім доведеться видаляти й інші окуповані території. А так Кремлю треба буде тільки забрати зі своєї карти Крим, як тільки Україна поверне усі свої території.

Головне про псевдореферендуми росіян

На тлі контрнаступу на Сході, в межах якого українські воїни майже повністю деокупували території Харківської області, окупанти в паніці почали готувати фейкові псевдореферендуми. "Голосування" тривали кілька днів, відомо чимало випадків, коли окупанти під дулом автоматів змушували мешканців тимчасово окупованих територій брати участь у цьому фарсі.

Очікувано, що окупанти намалювали потрібні їм цифри. Після чого у Кремлі швиденько підготували цілу виставу з проголошенням анексії Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей.

2022-11-14 14:13:36