МЗС України розробило карту планування подорожей під час пандемії COVID-19

Карта відображає режими в'їзду та транзиту у всіх країнах світу на основі інформації МЗС і закордонних дипломатичних установ.

Візіком, API Visicom, МЗС України, планування подорожей

Міністерство закордонних справ України презентувало інтерактивну онлайн-карту, яка дозволяє перевірити актуальний режим в'їзду і транзиту для громадян України в будь-якій країні світу, передають Новини картографії від Візіком.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Це карта для людей. Уряди країн світу вводять обмеження на пересування через пандемію COVID-19. Правила в'їзду та транзиту постійно оновлюються. Як розібратися, куди можна їхати, а куди - ні? Наша нова карта дозволить громадянам України уникнути плутанини, - заявив глава МЗС Дмитро Кулеба на брифінгу.

  • У міністерстві зазначають, що інтерактивна карта відображає режими в'їзду та транзиту у всіх країнах світу на основі оперативної і перевіреної інформації МЗС і закордонних дипломатичних установ.
  • Дані карти регулярно оновлюються.
  • Три шари інформації дозволяють перевірити, чи можна в'їхати в країну або проїхати її транзитом і за яких умов.

Кулеба зазначив, що навіть після завершення пандемії COVID-19 онлайн-карта буде залишатися зручним інструментом для громадян при плануванні поїздок за кордон.

МЗС звертає увагу, що цей онлайн-інструмент не є політичною картою світу. В основі зображення лежить картографічна модель.

Читайте також:

2020-06-22 12:47:08