Арсен Мірзоян і його "львівські дракони" на карті

Останнім часом артист Арсен Мірзоян досить активно почав займатися спортом, зокрема, бігати.

Візіком,  maps API, мапа реновацій

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Знай.

Раніше Мірзоян вже хизувався своїм підписникам в Instagram, що за квітень він пробіг понад 100 кілометрів. Проте артист вирішив не зупинятися на досягнутому, і у травні пробігти ще більше, йдеться у повідомленні.

Так, артист показав, що зранку вже встиг пробігти дев'ять кілометрів. У доказ цьому артист опублікував карту. Долавши дистанцію Мірзоян хотів таким чином намалювати на карті дракон, проте львівські паркани не дали йому це зробити.

Читайте також:

Довбані паркани - тепер я не знаю, хто це... дайте йому ім‘я, - написав Арсен Мірзоян.

Також Заслужений артист України опублікував фото вже й після тренування. Мірзоян сів на бордюр аби перепочити та сфотографуватися, проте фото не зовсім вийшло, адже нога перехожого попала у кадр.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-05-06 13:55:48