В мережі з'явилися імена, телефони та адреси російських мародерів

Українські кібервійська опублікували карту адрес російських мародерів, які грабували українців під час вторгнення на територію нашої країни.

Візіком,  maps API, карта, окупанти, мародери,

Про це повідомили в офіційному Telegram-каналі IT-армії України, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на techno.nv.ua.

Ми отримали доступ до даних кур'єрської служби, через яку солдати російської армії відправляли награбоване в українських мирних сімей. Після відступу з Київської області мародери відправляли ці речі з білоруського Мозиря, російського Курська та Залізногірська та інших прикордонних міст. На цій карті доступна повна інформація про російську армію мародерів - де вони проживають і куди відправляли награбоване. Карта оновлюватиметься, йдеться у повідомленні.

Знайти дані одержувачів посилок можна за посиланням. База містить імена мародерів та одержувачів награбованого, телефони, а також адреси.

Довідково:

  • Вказана на карті інформація не є остаточною, оскільки частина даних про посилки була вилучена з баз СДЕК. Про це писала білоруська служба видання Meduza. Журналістам стало відомо, що 45 із 69 посилок, відправлених російськими військовими з Мозиря, не були вручені чи отримали статус "Замовлення не знайдено".
  • Поштова компанія пояснює це тим, що відправник міг створити заявку на сайті СДЕК, але потім скасувати або не принести посилку в належний термін. У цьому випадку, за словами прес-служби, замовлення може взагалі зникнути з бази.

Читайте також:

2022-04-15 12:56:21