"Мандруй Київщиною" нанесли на карту

Якісно провести час можна і в межах Київщини. Головне - знати де.

Візіком,  maps API, Мандруй Київщиною, карта Київщини,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на прес-службу КОДА.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Та й це тепер не проблема, адже вся інформація зібрана на одному порталі, йдеться у повідомленні.

Якщо Київ – це серце України, то Київщина – її душа. Це край, що має глибоке і давнє коріння, неповторний і мальовничий куточок. Велична краса цього краю, омитого могутніми водами Дніпра, вражаюча!

На Київщині Ви знайдете місто музеїв – Переяслав, що славиться своєю величною історією та унікальними краєвидами! Саме з цим містом пов’язана перша літописна згадка слова «Україна» і саме тут народився безсмертний «Заповіт» українського генія та символа України Тараса Григоровича Шевченка.

Київщина має один із найбільших в Україні історико-культурних потенціалів. На території області знаходиться чимала кількість пам’яток історії, архітектури та мистецтва. Повномасштабне середньовічне місто Древній Київ V-ХІІІ ст. – столиця величної держави Київська Русь, розташоване у селі Копачів, Київська області.

На Київщині є справжнє «місто-привид», колись одне з найбільш інноваційних міст України – Прип’ять, яке було покинуте жителями понад чверть століття тому.

Чорнобильська зона – місце, де природа відроджується після світової техногенної катастрофи та туристичний магніт України.

Мальовничі місця природи та дивовижні краєвиди, місця сили, зокрема, гора Тотоха і священна Дівич-гора, неймовірна дніпровська панорама з кадрів фільму «Поводир» у селі Витачів, сліди невідомої археологічної культури епохи енеоліту та ще багато загадкового та незвіданого….

Читайте також:

2021-04-16 13:11:32