У Львові відбудеться презентація маршруту пам’яті Петра Радковця

27 квітня, відбудеться презентація маршруту пам’яті Петра Радковця, приурочена дню народження легендарного екскурсовода. Представників ЗМІ запрошують на брифінг та першу екскурсію цим маршрутом.

Візіком,  maps API, маршрут, Львів,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на city-adm.lviv.ua.

Петро Радковець – найвпізнаваніший екскурсовод Львова, краєзнавець і популяризатор його історії і культури, раптово помер 4 лютого 2023 року. Задля увіковічнення його постаті і внеску в популяризацію нашого міста у Львові створили екскурсійний маршрут його пам’яті.

Авторський маршрут пам’яті Петра Радковця розроблений екскурсоводкою, колегою Діаною Борисенко у співпраці із родиною екскурсовода та Львівським туристичним офісом.

Маршрут пролягає центральною частиною міста через місця, якими Петро Радковець часто водив екскурсії. На кожній зупинці, яких є понад 10, будуть згадки з історіями, пов’язаними з Радковцем та особливостями його екскурсійної справи.

Місце початку маршруту – площа біля Успенської церкви, закінчення – пам’ятник Тарасу Шевченку на пр. Свободи. Тривалість екскурсії – 2 години.

У день презентації відбудеться брифінг для журналістів о 10:00 у Медіацентрі (вул. Руська, 20). Після цього Діана Борисенко проведе для журналістів екскурсію.

2023-04-26 13:56:57