У Києві створили інтерактивну мапу з великими бюджетними проєктами

У Києві створили інтерактивну мапу з великими проєктами бюджету Києва на 2022 рік. На карту нанесені об’єкти з додатку «капітальні вкладення».

Візіком,  maps API, Київ, мапа,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Хмарочос.

Серед проєктів на карті виділені дороги, ЖКГ і містобудування, соціальна сфера, спорт, культура, медицина та освіта, йдеться у повідомленні.

Наприклад, в наступному році виділять кошти на реставрацію фунікулера, реконструкцію вулиці Кирилівська з ремонтом колій, будівництво велосипедної доріжки «Солом’янка-центр», реконструкцію дороги та зони відпочинку на Трухановому острові, будівництво великої кільцевої дороги, реконструкцію Верхнього та Нижнього валів, реконструкцію Петра Сагайдачного з облаштуванням пішохідної зони тощо.

Також передбачено виділення коштів на реконструкцію парку в урочищі «Наталка», будівництво парку вздовж вулиць Ватутіна, Маяковського та Бальзака, реконструкцію гідротехнічних споруд з відновленням екологічного та санітарного стану річки Либідь, реконструкцію парку «Юність», Ландшафтного парку, парку «Почайна», Київського зоопарку.

Деталі:

  • У 2022 році виділять кошти на розробку інтегрованого плану розвитку транспортної інфраструктури та плану зонування міста.
  • Мапу створили в офісі депутата Верховної Ради Романа Грищука і депутатки Київради Ксенії Семенової на основі даних від КМДА.
  • Бюджет Києва у 2022 році становитиме, за розрахунками, близько 65 мільярдів гривень. Планується, що майже третину бюджету спрямують на сферу освіти. Значну частину коштів також виділять на медицину, транспорт, будівництво та ремонт доріг.

Читайте також:

2021-11-18 12:55:27