Карти попереджатимуть про наближення до масових скупчень людей

Компанія Google оголосила про запуск нових функцій Google Maps для iOS, спрямованих на допомогу покупцям у святкові дні, які включають такі, наприклад, як "Зайнятість району" та "Довідники".

Візіком,  maps API, Google Maps, iOS,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на gagadget.com.

"Зайнятість району"

За допомогою функції "Зайнятість району" Google об'єднує тенденції зайнятості підприємств і місць, які розташовані поруч один з одним, щоб дати знати, коли район або частина міста найбільш пожвавлені. Google стверджує, що ця функція допоможе визначити пожвавлені райони, яких слід уникати, або виділити "гарячі точки", якщо ви вперше опинилися в цьому районі. Google каже, що функцію Area Busyness буде запущено "до святкового сезону".

"Довідники"

"Довідники" - функція, покликана полегшити людям навігацію торговими центрами, аеропортами та транзитними станціями. Вкладка "Довідники" дозволить побачити, які типи магазинів знаходяться у будівлі, знайти зали очікування в аеропорту, парковки та багато іншого. Також "Довідники" містять корисну інформацію, наприклад, чи відкрито те чи інше місце, його рейтинг та на якому поверсі воно знаходиться. Подібні функції відображення приміщень вже доступні у багатьох торгових центрах та аеропортах в Apple Maps.

Для ресторанів Google додає діапазони цін, надані іншими користувачами Google Maps, щоб дати людям краще уявлення про те, скільки коштує їжа в тому чи іншому місці, а також спрощений метод надання додаткових відомостей про відвідане місце.

Читайте також:

2021-11-18 13:17:09