Мапа працюючого бізнесу з’явилася у застосунку «Київ Цифровий»

У Києві на 18 березня працює майже 400 підприємств.

Візіком,  maps API, київ цифровий, карта,

Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації, керівник цифрової трансформації Києва Петро Оленич, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на forbes.ua.

Мапа працюючого бізнесу з’явилася у застосунку «Київ Цифровий», повідомив урядовець.

Мапа доступна за посиланням. Щоб додати у неї інформацію, потрібно заповнити спеціальну форму. Насамперед запрошують сервісні компанії.

Оленич напередодні закликав столичних підприємців підтримати економіку міста: працюючі заклади додаватимуть на мапи у застосунку «Київ Цифровий».

Довідково:

  • Український бізнес впевше вимушений працювати в умовах повномасштабної війни. 15% підприємців в Україні не бачать сенсу та можливості відновити бізнес у 2022 році. Згідно результатів дослідження, прямі поточні втрати малого та середнього бізнесу в Україні за перші два тижні війни склали $30–60 млрд. Втрати ВВП через релокацію бізнесів в Україні оцінюються у 9%. 79% малих та середніх підприємств в Україні повністю або частково припинили роботу.
  • Релокація бізнесу відбулася у 2% компаній, знаходяться в процесі – 7%, частково провели – 12%, не встигли провести 31%; не бачать сенсу в релокації 48% компаній. До того ж 8% підприємств (від усіх опитаних) проводять релокацію повністю або переважно за кордон.

Читайте також:

2022-03-19 12:37:08