Киянин створив маршрут на карті міста у вигляді слона

Нещодавно Всеволод Севастьянов створив поки наймасштабніший маршрут на карті Києва у вигляді слона.

Візіком,  maps API, карта Києва, слон,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на ТСН.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Киянин Всеволод Севастьянов перетворює маршрути своїх пробіжок на незвичайні зображення на карті міста. Нещодавно він створив поки наймасштабніший маршрут на карті Києва у вигляді слона, йдеться у повідомленні.

Як розповів автор проєкту в коментарі ТСН.ua, на реалізацію ідеї знадобилося подолати майже 15 км на столичній Русанівці і Березняках.

З початком карантину стало ясно, що бігові заходи, швидше за все, будуть скасовані або перейдуть в онлайн-формат. Щоб утримувати власну мотивацію до бігу і виникла ідея проекту #CreativeRunDvizh. Ідея полягає в тому - щоб перетворювати бігові маршрути в незвичайні малюнки. Основна мета проєкту полягає в тому, щоб урізноманітнити щоденні рутинні пробіжки і надихнути однодумців на нові спортивні досягнення, - каже автор проєкту.

Біговому хобі автора трохи більше року і за цей час він вже створив понад 20 різних за складністю маршрутів на вулицях Києва. Зараз малюнки центральними вулицями міста стали більш масштабними, наприклад

  • "жираф",
  • "дракон",
  • "ворон" або
  • "динозавр".

Як дізнався ТСН.ua, на створення бігових малюнків Всеволода Севастьянова надихнув американець Ленні Моган, який "намалював" портрет Фріди Кало на вулицях Сан-Франциско.

Першим же малюнком у колекції українського бігуна став "автомобіль", який він пробіг дворами Русанівки.

Читайте також:

2020-12-16 11:52:10