Hesai Technology співпрацюватиме з компанією з автономних вантажівок KargoBot

Вони спільно сприятимуть застосуванню автомобільного гібридного твердотільного лідара AT128 для автономних вантажівок L4, працюючи разом над впровадженням безпечніших і інтелектуальніших комерційних логістичних програм.

Візіком,  maps API, Hesai Technology, KargoBot,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Hesai AT128 — це гібридний твердотільний лідар великої дальності автомобільного класу, інтегрований із 128 лазерами та надвисокою частотою 1,53 мільйона точок на секунду.

Як компанія, інкубована Didi Autonomous Driving, KargoBot зосереджується на дослідженні та розробці технології автономного водіння L4 та її комерційній експлуатації з можливістю розробки повного стека.

Автономні комерційні вантажівки L4 KargoBot використовують автомобільний гібридний твердотільний лідар у Китаї. На початку 2022 року KargoBot інтегрував 5 AT128 у свою автономну вантажівку, досягнувши 360-градусного огляду, значно зменшивши вертикальні сліпі зони. Після майже двох років роботи в суворих умовах, включаючи пісок, дощ, сніг і ґрунтові дороги, лідари AT128 все ще працюють без збоїв.

Сенсор Hesai AT128 забезпечує повне, нерозрізнене поле зору та рівномірно розподілену структуровану хмару точок, що робить його зручним для алгоритму. KargoBot використовує представлення даних, схоже на зображення, і сучасні методи комп’ютерного зору для розробки ефективних багатозадачних алгоритмів сприйняття AT128.

2023-04-25 14:06:52