МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot.

Для оперативного інформування науковців, інноваторів та стартапів про новини та можливості МОН запускає Телеграм-бот Info Science Bot.

Візіком,  maps API, Info Science Bot,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на МОН.

Info Science Bot інформуватиме про:

  • актуальні можливості для науковців;

  • актуальні можливості для інноваторів;

  • актуальні новини та дипломатичні кроки органів влади та наукової спільноти щодо протистояння російській агресії та запроваджені санкції щодо російської федерації нашими міжнародними партнерами.

  • Уже зараз в боті розміщено інформацію про можливості для науковців від іноземних університетів на наукових інституцій щодо грантової підтримки, мобільності та тимчасового працевлаштування, йдеться у повідомленні.

Для інноваторів зібрано пропозиції підтримки від Українського фонду стартапів та його партнерів. Також розміщено форму для партнерів/спонсорів і стартапів щодо можливості її надавати.

Довідково:

Info Science Bot в умовах воєнного стану працюватиме як майданчик обміну інформацією, оскільки через нього можна подавати актуальні новини, пропозиції щодо підтримки науки та інновацій в Україні, безпечних умов праці. Для цього у Телеграм-боті активною є кнопка "Повідомити про новину або можливість".

Читайте також:

2022-03-20 09:32:41