Хмельничани оцінили роботу комунальників за допомогою онлайн-карти

Від учорашньої ночі на Хмельниччині сніг йде, практично без зупину.

Дороги та тротуари у містах комунальники прибирають, як можуть, проте, схоже, ні техніки, ні людських ресурсів не вистачає для того, аби всі були задоволені.

Візіком,  maps API, Хмельницький, сніг,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Поділля News.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Пересування снігоприбиральної техніки в обласному центрі, нагадаємо, можна відстежувати онлайн. Судячи з інтерактивної карти, станом на першу ночі на вулицях Хмельницького працювало близько 20 одиниць транспорту, які належать двом комунальним підприємствам міста: КП БРЕД та КП Зеленбуд, розповіли у виданні.

За словами заступника директора комунального підприємства з будівництва, ремонту та експлуатації доріг Ігоря Мартинюка, на дорогах міста від недільного ранку працюють 13 піскорозкидачів, 2 грейдери, 7 тракторів, обладнаних відвалами та механічними щітками, 1 екскаватор-навантажувач.

Попри те, що техніка працювала протягом усього дня, подекуди хмельничанам доводилося діставатися до місця призначення зі значними перешкодами. Напевно, однєю із найскладніших вулиць для водіїв учора була вулиця Бандери.

Техніку побачили, прибирання – ні

Протягом понеділка тема прибирання міста від снігу була однією з найобговорюваніших. Здебільшого хмельничани нарікають на роботу комунальників. Кажуть: техніку бачать, прибирання – ні. Інші ж зазначають: “Дякуйте і за це, а як щось не подобається, беріть лопати в руки та зробіть краще”.

Комунальники працюють від ночі, за що їм велика подяка! Але якби люди згуртувались, включили свою громадську свідомість і хоча б кожний біля себе поприбирав би сніг, то негода долалась би спритніше. Адже це наше місто і кожний з нас взмозі чимось допомогти, – пишуть містяни у коментарях.

Читайте також:

2021-02-09 13:08:43