З'явилася карта розташування пунктів обігріву та генераторів у Хмельницькому

Їх розгортатимуть, якщо у місті понад добу не буде світла й тепла.

Візіком, API Visicom, Хмельницький, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на ye.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Кожного дня існує загроза нових масованих ракетних ударів. Ворог може надалі бити по критичній і цивільній інфраструктурі й таким чином спричинити різноманітні надзвичайні ситуації. Наприклад, більш як на добу може зникнути електрика, водопостачання та опалення. У такому разі в різних частинах Хмельницького розгортатимуться генератори та пункти обігріву. Щоб люди знали, куди в такому разі слід йти, міська рада створила інтерактивну мапу.

За словами міського голови Олександра Симчишина, якщо понад 24 години поспіль у Хмельницькому не буде електропостачання, встановлюватимуться генератори для підзарядки телефонів і акумуляторів. Загалом передбачено 146 точок їх розташування — один генератор на кілька будинків. Там же за потреби розмістять буржуйки для обігріву. Їх в запасі міста понад 400 штук. Будуть розгортатися й мобільні польові кухні.

Крім того, в таких випадках працюватимуть стаціонарні пункти обігріву. Втім, навіть якщо електрики не буде понад добу, централізоване опалення забезпечуватиметься за допомогою альтернативних джерел.

2023-01-16 18:57:42