У волинських лісах працює GPS-моніторинг

На Волині уже п’ятий рік поспіль працюють сучасні автоматизовані системи GPS-моніторингу для управління та контролю працівників лісових господарств.

Візіком, API Visicom, GPS,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на business.rayon.in.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Як розповів СЕО ТОВ «Українські геоінформаційні системи» Андрій Ковалик, упродовж останніх років у лісових господарствах – Волинської, Івано-Франківської, Житомирської, а також Черкаської та Сумської області, запроваджено нові автоматизовані системи контролю та управління господарствами.

З метою збереження лісового фонду, належного захисту та створення сприятливих умов для ведення лісових господарств, ми розробили унікальну систему контролю за ними. Зокрема, для контролю за роботою автотранспорту, що вивозить деревину, на автомобілі було встановлено GPS-трекери. Таким чином, кожен керівник лісового господарства здійснює моніторинг руху його працівників та належного його підприємству транспорту, розуміє скільки на сьогодні автотранспорту використовується для вивезення деревини, контролює ефективність використання паливно-мастильних матеріалі, – розповідає експерт.

2022-12-13 16:20:06