Компанія вилучає Google Street View з маркетів?

Застосунок, що дозволяє перевіряти місця на Картах Google за допомогою перегляду вулиць і додавати зображення, буде видалено з магазинів додатків найближчими тижнями.

Візіком,  maps API, Google,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на dev.ua.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Google вилучить автономну програму Street View із магазинів додатків у «найближчі тижні» та припинить підтримку програми в березні 2023 року, повідомила прессекретарка компанії Медісон Гувейя в заяві The Verge.

Спеціальна програма Street View, доступна для Android і для iOS, дає змогу перевіряти місця на Картах Google за допомогою Street View і додавати 360-градусні зображення (те, що Google називає «фотопанорами»), щоб покращити Street View.

Ви також можете використовувати режим Street View в основній програмі Карти Google і створювати кругові зображення за допомогою веб-програми Street View Studio.

Усе це робить окрему програму дещо зайвою, і незабаром Google припинить підтримку.

На думку оглядача The Verge Джея Пітерса це значить, що компанія буде використовувати нові способи робити додаток Карти більш захоплюючим: зокрема, Immersive View, 3D-вид з висоти пташиного польоту, який покаже погоду та дорожній рух.

Що ж, кладовище проектів Google, де вже лежить скажімо соцмережа Google+, поповнилося ще одним застосунком.

Втім, свою користь Street View, як і безкоштовне зберігання фото на Google Фото, яке давно відмінили, компанії приніс: у випадку, якщо вони будують власну версію матриці, є гарний бекграунд для цього.

2022-11-03 13:49:15