У Google Maps з'явився новий режим водіння

Про те, що в Google Maps з’явиться новий режим водіння, який стане доступний для користувачів Android в США, стало відомо в минулому році

Візіком,  maps API, Google Maps

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Itsider.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Схоже, що компанія зіткнулася з серйозними проблемами з програмним забезпеченням, тому що на те, щоб виконати свою обіцянку у компанії пішло багато місяців. Новий режим водіння починає пропонуватися більшій кількості водіїв в США тільки зараз, йдеться у повідомленні.

  • Новий режим водіння виглядає як продукт об’єднання Android Auto з Google Maps з акцентом на Google Assistant.
  • Підказки в Google Maps виводяться на екран безпосередньо перед початком маршруту.
  • По суті, це додаткова панель в самому низу вікна навігації.

У лівому нижньому кутку є ярлик для помічника, а в правому нижньому кутку — новий ярлик для додатків. Також спроститися управління музикою: буде відображатися назва поточного подкасту або пісні. Розробники також додали кнопку переходу до випадкового наступного треку. Недоліком є те, що немає кнопки для переходу назад.

За замовчуванням цей режим з’являється, коли водій починає переміщатися, а також автоматично включає режим «Не турбувати». Як і в Android Auto, водії зможуть отримувати сповіщення від додатків і відповідати за допомогою голосових команд. Особливістю є те, що телефонні дзвінки не займають весь екран, тому водії можуть дивитися на карту.

Читайте також:

2020-12-18 12:10:45