Компанія Google оновила сервіс Maps: додали функцію навігації всередині приміщень

Реалізували її за допомогою штучного інтелекту, доповненої реальності і сервісу Street View

Візіком,  maps API, Google maps, Street View

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Вона реалізована за допомогою штучного інтелекту, доповненої реальності і сервісу Street View. Скористатися новинкою поки можна тільки в декількох торгових центрах в США, йдеться у повідомленні.

Як повідомляє американський технологічний гігант, штучний інтелект аналізує десятки мільярдів зображень у Street View, щоб визначити положення користувача. Причому система Live View, що включає в себе підказки в доповненій реальності, працює як на відкритому просторі, так і всередині приміщень.

Якщо ви сідаєте на літак або поїзд, Live View допоможе знайти найближчі ліфт і ескалатори, вихід на посадку або платформу, зону видачі багажу, стійки реєстрації, квиткову касу, туалети, банкомати і багато іншого. Стрілки і супроводжуючі їх підказки в доповненій реальності вкажуть вам правильний шлях. Якщо вам потрібно щось купити в торговому центрі, використовуйте Live View, щоб побачити, на якому поверсі знаходиться необхідний магазин і як туди дістатися,— пояснили в Google, передає kommersant.

Нові функції вже доступні в мобільних додатках Live View для смартфонів Android і iOS. Однак поки навігація всередині приміщень працює тільки в декількох торгових центрах в

  • Чикаго,
  • Лонг-Айленді,
  • Лос-Анджелесі,
  • Ньюарку,
  • Сан-Франциско,
  • Сан-Хосе
  • і Сіетлі.

У найближчі місяці сервіс запустять в аеропортах, торгових центрах і транзитних станціях в Токіо і Цюріху, а потім і в інших містах світу.

Читайте також:

2021-03-31 14:18:07