Карта допомогла знайти 10 тонн золота нацистської Німеччини

В Польщі знайшли схованку, де зберігається 10 тонн нацистського золота, яке в кінці Другої світової війни нібито вкрав і сховав рейхсфюрер СС Генріх Гіммлер, щоб створити Четвертий рейх.

Візіком,  maps API, карта, золото,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Депо.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Наступного тижня на території палацу в Польщі, який в якості борделя використовували есесівці, повинні початися розкопки, інформує Daily Mail. Планується відкопати 48 ящиків із золотом на загальну суму близько 0,5 млрд фунтів. Відзначається, що там можуть бути заховані і інші цінності.

Читайте також:

Якщо вірити "Мисливцям за скарбами", вони встановили місце знаходження скарбу по секретних документах і карті скарбів нащадків офіцерів СС, що належали до секретної ложі.

Вважається, що це знамените "золото Бреслау", яка зникло в кінці війни. Загадка зниклих цінностей не розгадана досі.

Довідково:

  • Палац XVIII століття знаходиться в селі Маньківське приблизно в 50 км на схід від Вроцлава. Він був побудований прусським генералом Фредеріком Вільгельмом фон Сайдліцом в стилі рококо. Після Другої світової війни палац використовувався Червоною армією, польськими військами, потім став штаб-квартирою місцевої ради, дитячим садочком і кінотеатром.

Дивіться також:

  • Visicom API (набір сервісів, що дозволяють використовувати картографічні дані та технології Візікому в своїх проектах).
  • Візіком карти (детальна карта України та інших країн, каталог підприємств, компаній і цікавих місць (POI), розрахунок автомобільних маршрутів тощо).
  • Візіком трекер (додаток для передачі інформації про ваше місцезнаходження в реальному часі за допомогою телефону або іншого пристрою під керуванням Android)
2021-04-30 13:46:40