Метеосупутник GOES East сфотографував "повідомлення"

Метеосупутник GOES East, яким керує NOAA (Національне управління океанічних та атмосферних досліджень), недавно виявив біля узбережжя Чилі у Південній Америці хмарний малюнок.

Візіком,  maps API, супутник, GOES East,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Сегодня.

Все б нічого, але хмари на цьому фото утворили слово "GO": вчені жартують, що Земля явно намагається нам щось сказати.

Що це, чергова космічна "змова", адже раніше Nasa помітили біля Сонця НЛО, за що компанію звинуватили у приховуванні від людства важливої інформації про інопланетян.

Супутники NOAA ніколи не відпочивають, вони пильно стежать за погодою на нашій планеті, – написали представники NOAA у Twitter, ділячись фотографією літери "G".

Вчені виявили почуття гумору і наклали на букву "G" зображення букв "T", "I" та "F", щоб воно читалося як "TGIF" (скорочення від "Слава Богу, сьогодні п'ятниця"). Тому що ця фотографія була зроблена саме минулої п'ятниці, 6 травня. Смішно, правда?

Потім вчені з NOAA знову написали повідомлення, якщо збільшити зображення, отримане за допомогою супутника GOES East, то хмари утворюють слово "GO", тобто "вперед". Це послання провести відпустку у Південній Америці? Чи нам усім піти і ненадовго дати спокій Землі?

Насправді – жодне з них. Бачення відомих форм у хмарах або інших не пов'язаних об'єктах відоме, як парейдолія, коли людський мозок бачить знайомі візерунки у випадкових формах.

Так що повідомлення "GO" у хмарах Землі – це просто випадкова форма, викликана атмосферними умовами. Хоча весело думати, що Мати-Земля може час від часу намагатися спілкуватися з нами.

Читайте також:

2022-05-10 16:04:19