Vodafone запустив сервіс відстеження членів сім'ї

Ця послуга поки що безплатна й дозволяє відстежити п'ятьох вибраних абонентів.

Візіком, API Visicom, Vodafone, геопошук,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на focus.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Оператор мобільного зв'язку Vodafon Україна оголосив про початок роботи послуги геопошуку, що дозволяє відстежити місцезнаходження п'яти обраних контактів. Звичайно, користувачі повинні самостійно дозволити подібну дію в додатку My Vodafon після того, як ви надішлете їм відповідний запит.

Важлива деталь: оператор використовує для моніторингу місцезнаходження не інтернет, а дані вишок зв'язку про розташування абонента. Це означає, що точність розташування сильно страждає, але, з іншого боку, якщо у вашої близької людини немає доступу до мобільного інтернету через блекаут або відсутність грошей на рахунку, то ви все одно знатимете, де він перебуває, і не хвилюватиметеся дарма.

Ще одна "фішка" послуги в тому, що вона дозволяє бачити розташування члена сім'ї, навіть якщо ви залишили територію країни. Головне, щоб ваш близький був у цей час в Україні.

Активувати поки що безплатну (до 25.02.2023) послугу геолокації можна за допомогою програми My Vodafone. Вибраним вами контактам прийде СМС із пропозицією підтвердити дозвіл для відстеження їхніх телефонів. Як тільки вони його дадуть, ви побачите місце розташування обраної вами людини на віртуальній карті в додатку, натиснувши в адресній книзі на його ім'я.

2023-01-13 12:33:39