FNT Software представляє тривимірну візуалізацію GeoMaps

FNT Software, постачальник програмних рішень для інтегрованого управління ІТ, центрами обробки даних і телекомунікаційними інфраструктурами, випустив нову версію FNT GeoMaps, компонента Geo-Intelligent у своєму рішенні Cable and Outside Plant Management.

Візіком,  maps API, FNT Software, GeoMaps,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

На базі Esri ArcGIS FNT GeoMaps надає розширені географічні функції, які покращують планування, експлуатацію та управління пасивною внутрішньою та зовнішньою інфраструктурою підприємства за допомогою просторового інтелекту. FNT GeoMaps 4.1 тепер надає власні 3D-види для управління кабелями, дозволяючи користувачам візуалізувати, де в будівлі знаходяться кабелі та інше пасивне обладнання.

Нова функція 3D-перегляду є вдосконаленням цифрового двійника мережевої інфраструктури та забезпечує унікальний перегляд, який підтримує наскрізне керування кабельною та мережевою інфраструктурою всередині, зовні та між будівлями.

FNT GeoMaps тепер відображає об’єкти інфраструктури на планах поверхів відповідно до їх розташування та висоти, а також забезпечує безперебійну навігацію між внутрішньою та зовнішньою інфраструктурою, де 2D та 3D-моделі точно показують, де розташовані об’єкти інфраструктури за будівлями та поверхами.

Поєднання GeoMaps і власних інструментів DCIM із можливостями перегляду 2D/3D дає організаціям повний огляд мережі, від зовнішнього заводу до стійок у центрі обробки даних. Нові візуалізації дозволяють користувачам збільшувати масштаб поверхів і приміщень, де відображаються об’єкти інфраструктури, редагувати об’єкти на планах поверхів і фільтрувати дані за шаром будівлі або підлоги.

2023-03-21 14:17:36