FlixBus запускає нові міжнародні лінії з України (карта маршрутів)

Найбільший оператор автобусних перевезень Європи FlixBus оголосив про відкриття 3 нових міжнародних ліній з України: до Польщі та Чехії. Крім того, на карту маршрутів додали три обласні центри - Чернівці, Івано-Франківськ та Луцьк.

Візіком,  maps API, FlixBus

Про це йдеться в прес-релізі компанії, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Відзначається, що всі нові лінії будуть відправлятися два рази на тиждень починаючи з 4 листопада, а в перші два тижні поїздок квитки можна купити зі знижкою.

Сьогодні FlixBus в Україні виходить на новий рівень, ми нарешті запускаємо тут нові зелені лінії з повними стандартам FlixBus, особливо для нас було важливо з'єднати брендованими автобусами Київ і Варшаву, - заявив директор FlixBus в Україні, Польщі та країнах Балтії Міхал Леман.

FlixBus тепер доступний в 12 українських областях. Ми розширюємося в часи, коли всім туристичним бізнесам доводиться нелегко, але попит на поїздки між Україною і Польщею існує навіть зараз, коли подорожувати можуть в основному трудові мігранти, - додав він.

У FlixBus додали, що дві з нових ліній - N3222 Київ-Варшава-Щецин і №3241 Чернівці-Варшава - будуть з повними стандартами і фірмовими зеленими автобусами FlixBus.

Маршрути нових ліній

  • N3222: Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Люблін-Варшава-Лодзь-Познань-Гожув-Великопольський-Щецин;
  • №3241: Чернівці - Коломия - Івано-Франківськ - Львів - Люблін - Варшава.
  • Повний маршрут лінії Cua025 Львів-Краків-Катовіце-Богумін-Острава.

Базові стандарти FlixBus

Автобуси всіх трьох нових ліній будуть відповідати базовим стандартам FlixBus:

  • туалет в автобусі;
  • розетка;
  • зручні сидіння зі збільшеним простором для ніг;
  • безкоштовний Wi-Fi на борту;
  • кондиціонер;
  • водії пройшли спеціальне навчання від FlixBus.

На всіх лініях FlixBus застосовуються підвищені стандарти безпеки та гігієни. Після кожної поїздки проводиться професійна дезінфекція автобусів. Пасажири зобов'язані під час поїздки носити маску, закриваючи їй ніс і рот. Компанія також нагадує своїм клієнтам про необхідність уважно перевіряти правила в'їзду в країну перед плануванням поїздки, - йдеться в повідомленні.

Читайте також:

2020-10-21 14:58:18