Окупанти почепили у думі карту своїх загарбницьких мрій

Усі українські регіони на карті вказані у своїх адміністративних межах. Однак насправді росія не контролює повністю жодну з чотирьох областей.

RВізіком, API Visicom, карта, дума,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на focus.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

У державній думі росії повісили нову карту країни з кордонами, що включають чотири частково анексовані області України — Донецьку, Луганську, Запорізьку та Херсонську. Про це у себе в Telegram-каналі написав російський депутат Денис Парфьонов.

На розміщену в Державній Думі карту Росії нанесли нові кордони РФ, що включають чотири нових суб'єкти — ДНР [Донецька область], ЛНР [Луганська область], Херсонську і Запорізьку області, — прокоментував Парфьонов.

Усі українські регіони на новій карті РФ вказані у своїх адміністративних кордонах, хоча фактично країна-агресор не контролює повністю жодну із захоплених областей.

Як зазначає російський депутат, на карті до складу росії включено навіть місто Запоріжжя, яке жодного дня не було під російською окупацією.

Раніше влада залишала питання про кордони Запорізької та Херсонської областей у складі РФ відкритим, заявляючи, що "продовжуватимуть радитися з населенням цих регіонів, — уточнив представник держдуми.

Додатково:

На момент публікації новини офіційних коментарів від української сторони про включення регіонів України, які частково контролюються російською федерацією, до складу росії на карті в державній думі не з'являлося.

2023-01-18 11:11:05