Нову "бавовну" в росії нанесли на карту

У глибокому тилу росії за сотні кілометрів від кордону з Україною чи хоча б лінії фронту, у понеділок та вівторок пройшла ціла серія атак дронами. Причетність до атаки Україна не визнає, а удари викликали хаос.

Візіком,  maps API, дрони, бавовна, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланнямна telegraf.com.ua.

Безпілотники засвітилися в різноманітних регіонах росії, це сталося у місцях, далеких від лінії фронту. Наприклад, від Підмосков’я до кордону з Україною 455 кілометрів.

  • У понеділок увечері 3 безпілотники впали або були збиті у Білгороді, ще 1 – над Суразьким районом у Брянській області. Губернатор Брянщини Олександр Богомаз розповів звинуватив у запуску дрону ЗСУ.
  • Також вночі внаслідок удару дрона стався вибух на нафтобазі "Роснефті" у місті Туапсе Краснодарського краю. Вогонь охопив площу 200 квадратних метрів. Туапсе розташоване на березі Чорного моря і до найближчої лінії фронту (схід України) — 420 км.
  • Ще один апарат упав у Адигеї у селищі Нове у Гіагінському районі (це за 90 км від Краснодара та 160 км від Туапсе). Пошкоджено господарську споруду ферми.
  • Вранці у вівторок з'явилася інформація про те, що неподалік газокомпресорної станції "Газпрому" в Коломенському районі Московської області впав ще 1 дрон. Безпілотник виявили за десять метрів від паркану об'єкта.
  • Портал The War Zone відзначив схожість безпілотника на фото з Підмосков'я від 28 лютого із дроном UJ-22 українського виробництва (БПЛА UJ-22 Airborne): За 100 км від москви міг упасти БПЛА UJ-22 Airbornе
  • Аеропорт "Пулково" у Санкт-Петербурзі (а це — північ росії) у вівторок вранці понад годину не приймав і не відправляв авіарейси через "невстановлений об'єкт" у небі.

міноборони росії каже, що це нібито Україна за допомогою безпілотників атакувала об'єкти в Краснодарському краї та сусідній Адигеї. Зазначається, що безпілотники були збиті засобами радіоелектронної боротьби, 1 врізався в поле, а інший відхилився від траєкторії польоту та промахнувся.

2023-03-02 13:37:37