Індійський штат Хар'яна використовує дрони для моніторингу врожаю

DRIISHYA (Drone Imaging and Information Service of Haryana Ltd), державна організація, надає уряду штату інноваційні, адаптовані та економічно ефективні рішення для географічної інформації на основі дронів.

Візіком,  maps API, дрон,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Головний секретар Хар’яни Санджив Каушал заявив, що Центр підкреслив важливість використання дронів і зйомки фотографій для оцінки врожаю та втрат врожаю через негоду, щоб фермери могли отримати належну компенсацію.

DRIISHYA забезпечить навчання пілотів безпілотників для молоді штату, що призведе до перспектив працевлаштування, сказав головний секретар.

Він також заявив, що уряд штату використовує безпілотники для боротьби з незаконним видобутком корисних копалин і забезпечення сталої практики видобутку в штаті.

Уряд штату використовував дрони для моніторингу та запобігання спалюванню стерні. Завдяки такому кроку кількість випадків спалювання стерні зменшилася на 47% порівняно з минулим роком. Згідно з офіційною заявою, зараз він прагне звести випадки спалювання стерні до нуля активних пожеж.

2023-04-10 13:58:48