З'явилися фотографії з DJI Avata

У мережі з'явилися реальні фотографії та відеоролик з безпілотним літальним апаратом DJI Avata в головній ролі.

Візіком,  maps API, DJI Avata, дрон,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на gagadget.com.

Що відомо

Дрон ще не був офіційно анонсований. DJI Avata стане другим FPV-квадрокоптером китайської компанії після DJI FPV, який був представлений торік.

У ролику можна побачити ще один продукт DJI, презентації якого ще тільки відбудуться. Йдеться про FPV-гарнітуру. Її технічні характеристики поки що не уточнюються, але вже видно, що вона буде компактнішою, ніж DJI Goggles. Також зазначимо, що оператор на відео керує безпілотником за допомогою старого контролера.

DJI Avata отримає захист на пропелерах, що дозволить використовувати його усередині приміщення. Вага безпілотника становитиме приблизно 500 г, а технічні характеристики мають збігатися з параметрами DJI Mini 3 Pro. З основного відзначимо швидкість до 16 м/с у режимі S, час польоту 34 хвилини або 47 хвилин в залежності від країни, 48-МП камеру та підтримку 4K ULTRA HD.

Вартість DJI Avata поки що не уточнюється. Презентація безпілотного літального апарату відбудеться до кінця літа. Нагадаємо, DJI FPV оцінили в $1299, а додатковий контролер для керування дроном рухом кисті коштує $199. Окуляри DJI Goggles V2 входять у комплект постачання.

Читайте нас також:

2022-08-11 13:10:13