Peregrine Analytics розробила технологію на основі ШІ, покликану прискорити процеси декарбонізації

Peregrine Analytics, компанія аналітичних рішень для енергетичного сектору, представила технологію на основі ШІ, призначену для аналізу та прогнозування поведінки асфальтенів у сирій нафті.

Візіком,  maps API, Peregrine Analytics,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Рішення спрямоване на просування процесу декарбонізації та перехід до більш чистої енергії, одночасно підвищуючи ефективність і стійкість діяльності нафтогазових компаній.

Асфальтен, складна органічна сполука в сирій нафті, створює значні проблеми для енергетичних компаній, оскільки вони переходять на більш чисту енергію та декарбонізують свою діяльність, - йдеться у повідомленні.

Передове рішення Peregrine Analytics використовує штучний інтелект і машинне навчання, щоб практично в реальному часі давати інформацію про поведінку асфальтенів, що спрощує перехід до чистіших і стійкіших джерел енергії.

PeregrineIQ пропонує розширені алгоритми машинного навчання, які дозволяють тестувати асфальтени майже в реальному часі та отримувати цінну інформацію, гнучкий і настроюваний дизайн для конкретного аналізу, а також аналіз і візуалізацію даних у реальному часі для зниження витрат, оптимізації операцій і досягнення цілей сталого розвитку.

2023-05-02 13:40:50