У Veteran Hub відбулась зустріч зі співзасновником DeepStateUA

У Veteran Hub на Подолі відбулась зустріч зі співзасновником і аналітиком популярного проєкту DeepStateUA Романом Погорілим.

Візіком,  maps API, DeepStateUA,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Вечірній Київ.

Це онлайн-мапа війни в Україні та Telegram-канал, що розповідають про перебіг бойових дій. Зокрема, за допомогою інтерактивної карти DeepState можна прослідкувати за змінами лінії фронту, побачити, які території звільнені, а які окуповані ворогом.

Також мапа містить інформацію про пожежі, розташування російських військ, аеродромів, якими користуються загарбники, напрямки їхніх атак тощо. На онлайн-карті можна вимірювати відстань між кількома точками, а також побачити місця концентрації ворога за допомогою функціоналу «Патоген».

Нещодавно до інтерактивної мапи додали функцію симуляції ядерного вибуху, щоб візуалізувати загрозу. А якщо клацнути мишкою на тризуб, яким позначений Київ на мапі, на екрані з’явиться літак, за допомогою якого можна «побомбити» ворожі позиції та зняти стрес.

Нещодавно команда DeepState створила мобільний застосунок для Android із картою перебігу воєнних дій в Україні. Як й у вебверсії, у додатку доступні звичайний, топографічний і супутниковий шари мапи. Завдяки кешуванню даних карту можна переглянути за відсутності інтернету, якщо раніше її завантажили в місці, де був доступ до мережі. На жаль, версії для iOS поки немає, оскільки компанія Apple вважає, що додаток дискримінує росіян.

Зустрітися зі співзасновником ресурсу DeepStateUA Погорілим у Veteran Hub прийшло чимало військовослужбовців, ветеранів, членів їхніх сімей, студентська молодь і багато інших, чий ранок починається з огляду ситуації на фронті. Найбільше присутніх цікавило, як з’явилася онлайн-мапа бойових дій та які саме дані використовуються для її оновлення.

2023-03-17 14:16:25