З'явилилася карта ліквідованих в Україні кадирівських "тік-токерів"

Так, карта була складена на основі офіційних даних влади Чеченської республіки, повідомлень у соціальних мережах та інформації від родичів. На ній вказані імена, фото та місце загибелі військовослужбовців.

Візіком,  maps API, кадирівці, карта,

Про це заявив чеченський юрист і "кровний ворог Кадирова" Абубакар Янгулбаєв, який склав інтерактивну карту загиблих, передають Новини картографії від Візіком з посиланням на Апостроф.

Швидше за все, їх значно більше: минулого тижня видання "Кавказ.Реалії" нарахувало не менше 42 загиблих, а на початку квітня джерела в силових відомствах СКФО повідомляли, що загиблих не менше 60. За оцінкою СБУ рахунок втрат "кадировців" взагалі йде на сотні" , - йдеться у повідомленні.

При цьому глава республіки Рамзан Кадиров визнав на початку березня загибель лише двох людей, інших повідомлень про втрати серед чеченців з того часу не було.

Довідково:

  • За оцінкою Янгулбаєва, на початку військової кампанії в Україну прибуло приблизно 2000 кадировців: до 1700 із силових відомств, у тому числі армія, та від 300 добровольців.

Читайте також:

2022-04-20 13:43:55