У Представництві Президента України в АР Крим пояснили про мапу півострова

У Представництві Президента України в АР Крим вважають, що матеріал журналістів Крим.Реалії про мапу з російськими військовими об’єктами в Криму демонструє окупаційній адміністрації, що громадяни України, які перебувають там, готові надавати інформацію й ділитися нею з українською стороною.

Візіком,  maps API, Крим, карта,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на imi.org.ua.

Про це сказав заступник постійної представниці президента України в АР Крим Денис Чистіков в ефірі Радіо Свобода, коментуючи матеріал, повідомляє Крим.Реалії.

За його словами, мапа необхідна жителям півострова, щоб вони мали змогу гарантувати власну безпеку.

Це інформація для того, щоб місцеві мешканці, як ми вже розмовляли, мали можливість скористатись і розуміли, де ж розташовані вказані об’єкти для забезпечення власної безпеки і переміщення. Крім того, це вказує і демонструє окупаційній адміністрації, що громадяни України, які перебувають у Криму, готові надавати інформацію і ділитися нею з українською стороною. Про це також заявляють і координатори руху спротиву, і представники ЗСУ. І саме, а це також буде діяти психологічно, що при наближенні ЗСУ до адміністративної межі з тимчасово окупованим Кримом така допомога з боку мешканців тимчасово окупованого Криму не буде зменшуватися, а тільки буде зростати, – сказав він.

2023-05-12 16:27:11