У Чернігові презентували туристичний instragram-маршрут

Поповнити стрічку соцмереж яскравими фото відтепер можна за допомогою мапи. Усі круті та популярні локації у Чернігові зібрані у інста-маршруті, який презентував Туристично інформаційний центр.

Вже при в’їзді у Чернігів гостям відкриваються чарівні види і локації , де можна зробити безліч гарних світлин.

Візіком,  maps API, Чернігів, карта, туризм,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на newch.tv.

Розробники карти «Insta-місця Чернігова» розповідають, на її створення їх надихнула зростаюча кількість гостей, лише за останні пів року до нашого міста завітало 1,5 млн. відвідувачів. Мапа двостороння: на одній подана історична частина міста та локації поряд, інша – більш деталізована – зображує Вал та Болдині гори.

Читайте також:

Це спільний продукт управління культури та туризму Чернігівської міської ради та фотографині Марії Петренко. Відома фотохудожниця, яку друкують іноземні журнали та видання, надала своє бачення цікавих чернігівських локацій, на фоні яких варто фотографуватися. Світлини на інста-мапі чотирисезонні, таким чином розробники демонструють – місто привабливе у будь-яку пору року.

Окрім друкованого варіанту та смартфону, карту можна побачити у інформаційних боксах, розташованих у місті. “Закохатися у місто по-новому” – під таким гаслом створювали інста-мапу. Віра Коваленко проживала у Чернігові 7 років і після тривалого перебування за кордоном повернулася до міста. Дівчина запевняє, приємно здивована тим, що місто стає європейським та сучасним і така карта буде зручна для туристів.

З поміж 50 локацій упорядники мапи залишили 39, щоб систематизувати їх в зручний маршрут не тільки для пересічного громадянина, а й для туриста, який відвідує місто вперше. Але зазначені місця можуть слугувати гарною підказкою і для чернігівських інста користувачів.

Довідково:

  • У туристично-інформаційному центрі, створюючи карту, робили акцент на тому, щоб локації виглядали гарно не тільки на професійних знімках, але й у телефонах.
  • Назви вулиць подані двома мовами, українською та англійською.
  • Також на мапі нанесені заклади харчування, аби туристи мали можливість перепочити між створенням неперевершених фото.
2021-08-12 11:29:33