На карті Києва з'явилася ще одна пішохідна вулиця

Транспортні засоби допустять до Бессарабського проїзду лише вночі, і то лише для обслуговування ринку та прилеглих територій.

Візіком,  maps API, Київ, карта, Бесарабка,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Фокус.

У Києві стало на одну пішохідну вулицю більше. З 9 листопада рух транспорту заборонили Бессарабським проїздом, йдеться у повідомленні.

Пішохідна зона створена в межах упровадження комплексної схеми організації дорожнього руху на Бессарабській площі, вулиці Басейній і Крутому узвозі. Ще у 2017 році в КМДА провели школу-воркшоп "Трансформація Бессарабської площі" за участю студентів-містопланувальників. Їхні пропозиції й були прийняті до уваги.

Проїзд вулицею дозволили лише транспорту комунальних і обслуговувальних організацій Рух транспорту з бульвару Тараса Шевченка на Басейну відтепер дозволено лише через вулиці Велику Васильківську та Павла Скоропадського. Транспортна модель показала, що пропускна спроможність Бессарабської площі збільшиться на 11%.

Виняток зробили лише для транспортних засобів комунальних служб і організацій, які обслуговують Бессарабський ринок. Їм дозволили пересування Бессарабським проїздом уночі.

Також у межах реалізації нової комплексної схеми організації дорожнього руху на Бессарабській площі, вул. Басейній і Крутому узвозі облаштували велосипедну інфраструктуру. А ще на Басейній (від вул. Скоропадського до Бессарабської площі) з'явилася нова зона для паркування.

Читайте також:

2021-11-10 13:09:55