Для ботанічного заказника "Воротнів" створили віртуальний 3D-тур

Для ботанічного заказника "Воротнів", що неподалік Луцька, створили віртуальний 3D-тур, завдяки якому через смартфон чи комп'ютер можна роздивитися основні туристичні локації Воротнівського лісництва.

Візіком,  maps API, 3D-тур,

Про це Суспільному розповіла речниця лісомисливського господарства області Світлана Думська, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на ВолиньPost.

"Воротнів" став першим віртуальним туром серед усіх об'єктів у волинських лісництвах.

Подібні віртуальні тури різних пам'яток і цікавих об'єктів, говорить речниця, дуже актуальні, адже туристи прагнуть спершу дізнатися і побачити те місце, куди планують поїхати.

Ми створили візитки з нанесеним QR-кодом, за яким можна перейти на цей тур. У майбутньому можливо створимо таблички при вході у Воротнівське лісництво, на сайті управління та бігбордах, – говорить Світлана Думська.

Точної суми створення 3D-туру заказника, яке зайняло майже два місяці, не назвали. "Його створення обійшлося як бонус у рамках створення подібних турів для лісомисливського господарства в майбутньому", – зазначила Світлана Думська.

Переглянути основні локації заказника, яких є п'ять, можна і з висоти, і безпосередньо з центральних точок. Віртуально можна роздивитися будинок над ставком, пройтися територією лісництва та центральною прогулянковою доріжкою, піднятися на найвищу точку заказника та зустрітися з дикими тваринами.

Побачити основні місця Воротнівського заказника можна, зісканувавши QR-код або за посиланням на сайті. Світлана Думська каже: ідея проєкту виникла в результаті співпраці з відділом туризму Волинської облдержадміністрації.

Окрім того, для зручності туристів на google-картах розмістили найновіші та найбільші рекреаційні зони у Волинській області.

Читайте також:

2021-11-23 15:19:50