Карта України: Зеленська продемонструвала промовисту брошку під час зустрічей у Берліні

Олена Зеленська, дружина президента України, представила ще один стильний образ із символічною брошкою, що нагадує про цілісність України.

Перша леді провела низку зустрічей у Берліні, Німеччина, де знову підняла тему війни та зустрілася з героями, які постраждали у війні з росією.

Візіком,  maps API, карта,

Джерело: uazmi.org

Деталі:

Фотографії були опубліковані в її соціальних мережах. Олена Зеленська не витрачала час на зміну одягу, тому її стилістка мала важливе завдання — підібрати вбрання, яке б підходило для різних заходів протягом дня.

Протягом дня Зеленська взяла участь у панельній дискусії "Здоров’я як передумова для відновлення: ментальне здоров’я, реабілітація та е-здоров’я", виступила на конференції з відновлення України (URC2024), відвідала шпиталь Бундесверу, де лікуються українські військові, та підняла питання протезування.

Перша леді також відвідала виставку "Листівки з України" та кулінарне шоу з українськими шкільними стравами.

На кожному заході Зеленська несла сильні меседжі про незламність українців, їхнє прагнення до відновлення, вдосконалення, турботу про дітей, героїв та готовність дати відсіч ворогу.

Її стриманий чорний костюм підкреслював серйозність намірів та стійкість духу, а тематична брошка на жакеті символізувала любов до батьківщини. Срібна прикраса красиво переливалася, нагадуючи про цілісність і суверенітет України.

Довідково:

Раніше схожий аксесуар, але виконаний із золота, Зеленська демонструвала на зустрічі зі спільнотою "Бізнес без бар'єрів" та на Третьому Саміті перших леді та джентльменів. Цю символічну брошку створив бренд GASANOVA.


  • #Україна
  • #Зеленська
  • #карта
2024-06-13 11:49:48