Польські дрони-камікадзе Warmate допомагають знищувати окупантів

Безпілотник Warmate здатний працювати цілодобово, він оснащений осколково-фугасними, кумулятивними та термобаричними боєголовками.

Виробники кажуть, що дрони вже зарекомендували себе на полі бою.

Візіком,  maps API, дрон, Warmate,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на Фокус.

Збройні сили України використовують проти російських окупантів польські ударні безпілотники Warmate та баражувальні боєприпаси цього виробника, пише український портал "Мілітарний".

Безпілотник Warmate розробила польська фірма WB Electronics, що входить до групи компаній WB GROUP. Детальної інформації щодо постачання озброєння в Україну польський виробник не розкриває. WB Group стверджує, що її продукція зарекомендувала себе на полі бою.

Військовий дослідник Арслон Ксудосі 24 квітня опублікував у Twitter фото з ударним безпілотником Warmate.

Українські військові почали використовувати дрони-вбивці, боєприпас розташований у передній частині безпілотника, — підписав він фото.

Довідково:

  • Дрон Warmate важить 5,3 кг, з них приблизно 1,4 кг припадає на бойову частину.
  • Його можна використовувати для знищення укріплених і броньованих цілей та оснащувати осколково-фугасними, кумулятивними та термобаричними боєголовками.
  • Безпілотник може працювати цілодобово, підготовка до їхнього зльоту займає приблизно 5 хвилин.
  • Апарат виготовлений із композиційних матеріалів. Снаряд може запускатись з переносних пускових установок або повітряних носіїв. Керує і наводить БПЛА оператор.

Читайте також:

2022-04-25 16:28:34