У Жмеринці приготували імбирне печиво у вигляді карти України

Зі світлими думками про перемогу та побажаннями міцного здоров’я 13 квітня у публічній бібліотеці Жмеринської громади працівники закладів культури розфарбували імбирне печиво, яке незабаром відправлять на передову для наших захисників.

Візіком,  maps API, Україна, Жмеринка, карта,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на zhmerynka.city.

Таку акцію до Великодніх свят організували працівники закладів культури та фахівці управління культури і туризму в рамках мистецького проекту «Україна – це любов».

Розфарбовували печиво охайно та ретельно, з хвилюванням та турботою, адже знали — його буде їсти захисник України

Цього дня у публічній бібліотеці пліч-о-пліч згуртувалися бібліотекарі, працівники музею, дитячої музичної школи, будинку культури, а також начальник управління культури і туризму Володимир Дудік.

Ми усі очікуємо перемогу і кожен для неї робить щось своє. Сьогодні ми об’єдналися, щоб передати трішки нашої підтримки та турботи для наших військових до Великодніх свят. Крім цього, працівники закладів культури змайструють для захисників обереги, а також розфарбують великодні крашанки, – акцентував Володимир Дудік.

Приготувала імбирне печиво власноруч бібліотекар Ольга Захарчук. Символічно майстриня спекла смаколики у вигляді карти України із серцем у центрі.

Читайте також:

2022-04-14 14:04:47