NEC Corporation India запустила проект розумного міста в Тірупаті

У рамках цього проекту NEC India впроваджує послуги інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) у всьому місті та створює міський оперативний центр (COC) у Тірупаті.

Візіком,  maps API, смарт сіті,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на geospatialworld.net.

Послуги ІКТ, включаючи інтегровані служби та Єдиний командно-контрольний центр, підтримуватимуть збір і аналіз даних у режимі реального часу та двосторонній зв’язок, щоб допомагати відповідати на проблеми, пов’язані з безпекою, безпекою, охороною здоров’я та навколишнім середовищем.

Враховуючи досвід корпорації NEC і концепцію розвитку розумних міст у всьому світі, і особливо в Індії, ми впевнені, що з часом Тірупаті стане місцем призначення, яке виходить за межі сфери паломництва і спонукає відвідувачів залишатися довше, – сказав Д. Харіта, IAS, керуючий директор Tirupati Smart City Corporation .

Крім того, очікується, що міська мережева інфраструктура та локальний центр обробки даних сприятимуть реалізації механізму прийняття рішень із більшою підтримкою даних для роботи міста. NEC India також розгорне свою інтелектуальну систему управління дорожнім рухом, яка керуватиме заторами в години пік, щоб зменшити кількість аварій на дорогах.

NEC India також підтримуватиме місцеву владу в Тірупаті для надання муніципальних послуг через системи в ключових областях. До них належать системи розпізнавання облич, інтелектуальні системи управління відео та інтеграція каналів із існуючих і запропонованих камер відеоспостереження по всьому місту. NEC India також впровадить рішення Smart Water Solutions, екологічні датчики та системи оповіщення, щоб допомогти в управлінні містом.

Також у рамках проекту у визначених місцях будуть встановлені цифрові білборди та табло зі змінними повідомленнями. Крім того, у рамках посилення взаємодії буде розроблено Міську платформу співпраці, щоб надавати відвідувачам і жителям місцеву інформацію через веб-портал і мобільні телефони.

2023-09-05 17:00:47