У Тернополі презентували проєкт “Привітне Тернопілля”

У Тернополі презентували проєкт “Привітне Тернопілля”. Це сайт для переселенців з інформацією про Тернопільщину.

Проєкт запровадила Тернопільська громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”.

Візіком,  maps API, Тернопіль, сайт,

Про це розповів її керівник Максим Черкашин, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на suspilne.media.

За його словами, для внутрішньо переміщених людей створили відеоролик, він триває майже 4 хвилини.

Після початку активних бойових дій чимало внутрішньо переміщених осіб переїхали на Тернопільщину. Одночасно почалося надання різноманітних послуг органами влади, місцевого самоврядування, громадськими організаціями, волонтерськими групами. Інформації стало досить багато і ми вирішили її в одному ресурсі, щоб людина, яка цікавиться і шукає певну інформацію, могла знайти її на нашому сайті. Так само ми зробили відеоролик, в якому є основна інформація про те, куди треба звертатись, якщо люди тільки до нас приїхали, – каже Максим Черкашин.

Інформацію для сайту збирали менше тижня, – розповідає менеджер проєкту Олександр Кикта. За його словами, у цьому їм допомагали Тернопільська міська рада та обласна військова адміністрація.

Тут є різні рубрики. Такі, як ветеринарні клініки, дитячі гуртки, інтерактивна карта укриттів, як користуватися громадським транспортом, медичні послуги, соціальні служби, психологічні послуги, пошук роботи, пошук житла на тимчасовий і довготривалий період, супермаркети, гуртівні, туристичні послуги, якими можна скористатися в Тернопільській області, юридичні консультації, –розповідає Олександр Кикта.

Читайте також:

2022-03-29 16:14:22