У Тернополі з'явилася інтерактивна карта відповідальності за зимове утримання міста

У зимовий період актуальним залишається питання своєчасного очищення міста від снігу та проведення протиожеледних заходів.

Візіком, API Visicom, Тернопіль, карта,

Про це повідомили в пресслужбі Тернопільської міської ради, повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на teren.in.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Так, у нашому місті працівники комунальних підприємств та підрядних організацій продовжують працювати в цілодобовому режимі для належного утримання вулично-дорожньої мережі взимку, йдеться у повідомленні.

Дізнатись інформацію про виконавців робіт з утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя можна на інтерактивній карті відповідальності за зимове утримання міста 2022-2023 рр.

Першочергове зимове утримання буде забезпечене на проїжджих частинах вулиць, якими проходять маршрути міського громадського транспорту, розташованих на ухилах, - нагадують у міській раді.

За належне утримання прибудинкових територій і міжквартальних проїздів у Тернополі відповідальні управителі житлового фонду (ОСББ та ЖЕКи), за прибирання прилеглої території до закладів торгівлі та громадського харчування, офісів, установ і організацій – суб’єкти господарювання.

2022-12-14 13:18:55