Світоліна "підсвітила" теніску з картою України

Для дискусії про Україну Еліна Світоліна одягла у Давосі особливу теніску від українського бренду

Візіком, API Visicom, Світоліна,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на life.nv.ua.

Спробуйте Visicom API — проба грошей не коштує!

Знаменита українська тенісистка та амбасадорка фандрайзингової платформи United24 Еліна Світоліна взяла участь у відкритті Українського дому у Давосі.

Українська тенісистка бере активну учать у зборі допомоги для України у війні, яку проти неї розв’язала Росія. І участь Еліни Світоліної у Всесвітньому економічному форумі, що стартував у Давосі у вівторок, 17 січня, стала ще одним важливим заходом.

Еліна Світоліна взяла участь у першій дискусійній панелі в Українському домі, в якій, крім неї, брали участь також інші амбасадори United24: астронавт НАСА Скотт Келлі, український футболіст Андрій Шевченко, головний виконавчий директор Uber Дара Хосровшахі й Андрій Федорів.

Тут, в Українському домі, ми продовжуємо нарощувати підтримку Україні та тримати увагу всього світу на війні та на тому, що зараз переживає кожен українець. Ми єдині, ми продовжуємо боротися і кожен на своєму фронті! Україна — це кожен, хто до нас приєднується, — сказала вона в своєму пості в Instagram.

Для участі у засіданні Еліна Світоліна одягла особливу теніску поло. Вона з патріотичного благодійного дропу українського бренду A.M.G. дизайнерки Альони Беттяр. Колекцію прикрашає принт у вигляді мапи України і розділенням на всі регіони України з червоним серцем. Дроп був випущений влітку 2022 року, а гроші від продажу були спрямовані на допомогу українським дітям, які постраждали від війни.

2023-01-19 18:35:37