У Житомирі встановлять інноваційний сенсорний інформаційний стенд

У місті Житомир на пішохідній вулиці Михайлівській планується встановити інноваційний сенсорний інформаційний стенд, який надаватиме доступ до місцевих електронних адміністративних сервісів та виступатиме інформаційним ресурсом для відстеження подій в місті.

Візіком,  maps API, карта,

Основна мета встановлення цього інформаційного засобу - сприяти популяризації та підвищенню видимості наявних електронних сервісів у Житомирі. Ця ідея виникла під час пандемії COVID-19, коли багато людей мали обмежений доступ до адміністративних послуг.

У Житомирі вже розроблений геоінформаційний портал. Наразі, через воєнний стан, доступ до нього обмежений, але перед введенням воєнного стану жителі вже мали можливість користуватися ним. Ми очікуємо, що після закінчення конфлікту містяни зможуть повернутися до використання цього геопорталу. У додаток до цього, Житомир впроваджує електронний кабінет житомирянина. І цей сенсорний стенд є інструментом для популяризації існуючих електронних сервісів, які вже функціонують на рівні держави та розробляються в місті, - зазначив директор "Агенції розвитку міста" Житомирської міськради, Борис Пахолюк.

Довідково:

Cтенд також виконуватиме інші функції, такі як

  • надання інформації про місця розташування притулків,
  • інформація для туристів про туристичні маршрути,
  • місця для харчування та ночівлі.

Також на стенді буде доступний календар культурних, мистецьких та спортивних подій в місті.


#геопортал

2023-09-21 15:15:31