IТ-компанія KitSoft запустила телеграм-бот SmartNews

Зокрема, у боті публікують новини з видань ТСН, НВ, «Українська правда», Liga.net, багатьох офіційних відомств та установ, особистих телеграм-каналів представників ОДА тощо.

Візіком,  maps API, SmartNews,

Про це повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на ms.detector.media.

ІТ-компанія KitSoft запустила телеграм-бот SmartNews, у якому з офіційних джерел зібрано новини — їх можна відфільтрувати за ключовими словами

Телеграм-бот SmartNews допоможе не загубитись в інформаційному потоці і вчасно дізнатися про головне в обраному регіоні. Зараз людям важливо знати, що відбувається в їхніх рідних містах і там, де їхні родичі та друзі, — розповіли розробники. — Для того, щоб якісно інформувати українців стосовно ситуації в регіонах та зменшити негативний вплив від зростаючої кількості новин, створили SmartNews. Щоби почати користуватися ботом, треба обрати ключові слова, наприклад, Харків, Гостомель, Зеленський, укриття тощо.

Бот відображає останні новини за обраними ключовими словами, а також надсилатиме нові матеріали з офіційних джерел. Для пошуку новин використовують Elastic, технологію розумного пошуку по офіційних телеграм-каналах державних органів і перевірених новинних агенціях.

2022-03-10 15:49:53