Сінгапур використовує геопросторові дані, щоб зробити дороги зеленішими, безпечнішими та легшими для навігації

Інформація про місцезнаходження використовується щоб зробити дороги Сінгапуру зеленішими, безпечнішими та легшими для навігації. Використання геопросторових даних для покращення життя людей має продовжуватись, оскільки Управління земельних ресурсів Сінгапуру розпочинає розширення міжгалузевої співпраці.

Візіком,  maps API, геопросторові дані, навігація,

Про повідомляють Новини картографії від Візіком з посиланням на thaipbsworld.com.

Програма SLA, розроблена Управлінням земель Сінгапуру, надає інформацію, недоступну на звичайних картах. Карта на платформі була розроблена спеціально для інвалідів-візочників. Додаток було продемонстровано на заході Geo Connect Asia у Сінгапурі.

Головний спеціаліст із обробки даних земельних органів Сінгапуру сказав, що агентство використовує геопросторовий додаток із штучним інтелектом, щоб зіставляти функції безбар’єрного доступу, такі як пандуси, доступні ліфти, а потім надземні мости з пандусами. Інформація надходить із OneMap від SL-A, який об’єднує дані з понад ста джерел, а потім їх можна змішувати та зіставляти для широкого використання.

Наприклад, за новою угодою сектор контейнерної логістики використовує ці дані для планування кращих маршрутів. Додаток показуватиме інформацію про дорожній рух у режимі реального часу та особливості обмежень ваги та зросту. Враховуючи 3000 важких вантажівок у секторі це означає менше заторів і нижчі викиди вуглецю.

Ми можемо працювати ефективніше, маючи менше маршрутів і марних поїздок, водночас безпечно. Тому що дорожні умови та розмір вантажівки, вага тощо в Сінгапурі - все зовсім по-іншому, — сказав Рікі Лу, заступник президента Асоціації контейнерного депо та логістики Сінгапуру.

Міністерство сталого розвитку та навколишнього середовища стверджує, що цей додаток є прикладом того, як зв’язок між даними та людьми є ключовим для пошуку рішень складних проблем. У той час як старший державний міністр Сінгапуру з питань сталого розвитку та навколишнього середовища доктор Емі Хор сказала, що різноманітні ініціативи, спільні проекти та тестування в багатьох секторах демонструють цінність і відчутні результати, які приносять геопросторові технології.

Довідково:

  • Окрім Сінгапуру, SLA також сприяє міжнародним зусиллям щодо обміну геопросторовими даними.
  • Це поклало початок трирічному проекту з Саудівською Аравією.
  • У рамках співпраці Сінгапур і Саудівська Аравія обмінюватимуться знаннями та досвідом у різних сферах.
  • Це включає в себе управління національними геопросторовими базами даних і розробку продуктів і послугами на користь громадян з обох сторін.
2023-04-12 15:39:57